Urmărit general, depistat în P.T.F. Porțile de Fier I

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier – județul Mehedinți I au depistat și predat autorităților competente un cetățean român, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, hărțuire sexuală și folosire a funcției în scop sexual în formă continuată.

Ieri seară, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I – I.T.P.F. Timișoara s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, pentru efectuarea formalităților specifice, un cetățean român, în vârstă de 55 de ani.
Polițiștii frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a închisorii, alertă introdusă de autoritățile române în data de 04.04.2018.

Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 2 ani, 6 luni și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, hărțuire sexuală și folosire a funcției în scop sexual în formă continuată.

Bărbatul în cauză a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

(Ada Botezan)

De același autor

Related Articles