România a învins Israelul după 22 de ani

304

UPDATE:

Selecţionata lui Cosmin Contra a debutat perfect în 2018, impunându-se cu 2-1 în partida amicală jucată în deplasare cu Israel. Tricolorii au arătat multă ambiţie şi tărie de caracter, revenind de la 0-1.

După o primă repriză echilibrată, lipsită de goluri, partea secundă a început alert. Israelienii au făcut trei schimbări la pauză şi ne-au surprins în minutul 60, când Hemed a deschis scorul. Avantajul gazdelor nu a durat mult însă, Nicolae Stanciu, intrat pe teren de trei minute, a reuşit golul serii, cu un şut superb de la 25 de metri.

Victoria ne-au adus-o Mitriţă şi Ţucudean. Jucătorul Craiovei a făcut o cursă superbă, în stilul caracteristic, şi a oferit o pasă precisă către atacantul CFR-ului, care a finalizat fără emoţii. Nu mai învinsesem Israelul de 22 de ani,scrie Telekomsport.ro

——————————

Cosmin Contra continuă reconstrucţia naţionalei cu un amical contra Israelului, o echipă pe care ”tricolorii” n-au mai învins-o din 1996, când selecţioner era Anghel Iordănescu. Contra a bifat atunci al doilea său meci la naţională.

A fost anunțat primul 11:

România (4-2-3-1): Niţă – Benzar, Grigore, Săpunaru, Bancu – Pintilii, R. Marin – C. Deac,  Budescu, Grozav – Keşeru

    Israel (4-4-2): Harush – Bitton, Taha, Eytan, Tawatha – Kayal, Natcho, Dor Micha, Melikson – Ben Chaim, Hemed

———————————–

UPDATE:

 FRF a anunţat şi numele pe care tricolorii le vor purta în meciul din această seară. Gicu Grozav rămâne “decarul” naţionalei şi la această acţiune, în timp ce Budescu va purta numărul 14, iar Nicolae Stanciu 23.

Numărul 9 a fost luat de Dorin Rotariu, în timp ce jucătorii aflaţi în faţa debutului, Ionuţ Nedelcearu, Paul Anton, Cicâldău, Dennis Man şi Mitriţă, au ales numerele 5, 6, 20, 26, respectiv 28,scrie Telekomsport.

sursa foto:digisport.ro