În această săptămână aflăm ultimele sfert-finaliste din Liga Campionilor

În această săptămână vom afla componența finală a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Până acum, echipele calificate în această fază din Champions League sunt Real Madrid, Juventus, Liverpool și Manchester City, după meciurile de săptămâna trecută.

Programul ultimelor meciuri din returul optimilor UCL

Marți, 13 martie

AS Roma – Șahtior Donețk (1-2 în tur) – ora 21:45, Look Plus

Manchester United – FC Sevilla (0-0 în tur) – ora 21:45,Pro TV

Miercuri, 14 martie

Beșiktaș – Bayern Munchen (0-5) – ora 21:45

Barcelona – Chelsea (1-1) – ora 21:45, Look Plus

AS Roma – Șahtior

Șahtior a oferit una dintre primele surprize ale fazei optimilor de finală din Liga Campionilor, prin victoria obținută pe teren propriu cu AS Roma, scor 2-1. Italienii vor avea o misiune grea pe Olimpico, după un tur în care singurul lucru îmbucurător pentru ei a fost golul marcat de Cengiz Under la debutul în Champions League. Mijlocașul ofensiv a devenit cel mai tânăr turc care a marcat în UCL.

Manchester United – FC Sevilla

„Diavolii” lui Mourinho au fost de nerecunoscut în turul din Spania și doar paradele extraordinare ale portarului De Gea au făcut ca englezii să plece fără gol primit de pe terenul andaluzilor. Pe Old Trafford vor fi obligați să marcheze și rămâne de văzut ce va rezerva meciul de marți seară.

Beșiktaș – Bayern Munchen

Campioana Germaniei s-a dezlănțuit în turul de la Munchen, când a obținut cea mai clară victorie a acestei faze din Liga Campionilor, scor 5-0. Singurul semn de întrebare la Beșiktaș – Bayern este în privința scorului general al celor două manșe.

Barcelona – Chelsea

Cel mai așteptat meci al săptămânii în Liga Campionilor va avea loc pe Camp Nou. Barcelona a obținut o remiză norocoasă la Londra, când a reușit să egaleze după o gafă imensă în apărarea lui Chelsea. Cu avantajul golului în deplasare, liderul autoritar din La Liga va avea cu siguranță viață grea în fața campioanei Angliei,scrie digisport.ro.