Societatea românescă se confruntă cu o scădere a natalității în ultimii ani. De aici se pune întrebarea Familia tradiţională este în pericol?

De ce nu mai fac femeile românce copii?

Multe, foarte multe femei se opresc la un singur copil și nici nu își mai pun problema să facă 3 sau mai mulți copii. Chiar dacă este o problemă la nivel mondial , se cuvine să tragem un semnal de alarmă în acest caz, analizând atât cauzele cât și efectul asupra viitorului aceste națiuni.
Astăzi, de la ora 17:15, la emisiunea „Ascultă cum te ascult”, managerul Radio România Reșița vă invită la un dialog pe această temă.
La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în dialog cu Laura Sgaverdea pe tema emisiunii „Ascultă cum te ascult”.

Așadar, rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.