Accident mortal după ce o maşină a fost lovită de un tren, în Bihor

Un accident  mortal a avut loc astăzi la o trecere la nivel cu calea ferată, pe drumul judeţean 767 E, în localitatea bihoreană Oşorhei. O femeie de 67 ani a murit după ce autoturismul în care se afla ca pasageră a fost lovit de un tren.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca, în urma impactului, femeia, care era pasageră în autoturism, aflându-se în dreapta şoferului, a decedat, iar şoferul, de 73 de ani, a fost grav rănit, cu traumatism cranio-cerebral şi contuzii abdominale, fiind transportat la UPU-Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

“La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje, din care unul de descarcerare grea, din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, un echipaj TIM SMURD Oradea şi un echipaj de paramedici din cadrul Detaşamentului 2 Oradea. Din nefericire, pentru pasagera din faţă dreapta nu s-a mai putut face nimic, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa, pompierii militari acţionând pentru evacuarea trupului din autoturismul avariat”, a declarat Camelia Roşca.

Primele cercetări arată că şoferul maşinii mici nu a oprit la trecerea de cale ferată, deşi aceasta era prevăzută cu semnale acustice şi luminoase, lovindu-se de tren.

“Un bărbat de 73 de ani, din localitatea Haieu, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 767/E, pe direcţia Oşorhei  – Alparea, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu semnale acustice şi luminoase aflate în funcţiune şi a intrat în coliziune laterală dreapta cu un tren de călători, care circula pe direcţia Oradea – Cluj Napoca”, a precizat comisarul de poliţie Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Ca un detaliu macabru, în maşina accidentată era şi o coroană funerară.

Cele mai citite

Related Articles