Sportivii de la CS Universitatea Reșița, aproape de borna 100 la medalii, în anul 2017

117

Secția de atletism, cea mai prolifică în anul 2017 de la CS Universitatea Reșița, cu 86 de medalii cucerite.

Anul competițional s-a încheiat pentru sportivii de la CS Universitatea Reșița. Directorul clubului, antrenorul federal Octavian Măzăran a prezentat astăzi bilanțul la final de an. În total 95 de medalii, din care peste 80 cucerite de atleți:

„Secția de atletism a reușit să cucerească 86 de medalii, din care 29 de aur, 31 de argint și 26 de bronz. Este secția cu cele mai multe medalii, obținute la Campionatele Naționale, Campionate Balcanice sau Campionate Internaționale. Sportivii din secția de atletism au luat parte și la Campionate Mondiale, Europene, Cupe Europene și Mondiale. Au fost rezultate satisfăcătoare. ”

Printre sportivii secției de atletism, îi amintim pe: Alin Știrbu,sportivul numărul 1 al clubului pe anul 2017, Cătălin Atănăsoaiei, Ionuț Betej, Narcis Mihăilă, Ionuț Dogaru. Alături de alții au făcut echipă și au reușit să aducă aceste rezultate meritorii.

Acești atleți sunt pregătiți de antrenorii: Octavian Măzăran, Gheorghe Ardeleanu, Octavian Bîrsanu, Ștefan Nagy, Gabriel Avram, Irinel Dumitru. Activității lor s-a dedicat trup și suflet, regretatul antrenor emerit Iosif Măzăran.

O mare performanță pentru clubul reșițean

Reprezentanții clubului reșițean așteaptă și publicarea topului Federației Române de atletism, unde CS Universitatea Reșița poate ocupa un loc fruntaș.

”A fost un an competițional bun, mai bun decât 2016. Suntem bucuroși că suntem mai sus, cu fiecare an ce trece. Ne-am depășit performanțele.”, a mai spus Octavian Măzăran.

În total în acest an sportivii CS Universității Reșița au cucerit 95 de medalii, dintre care: 33 de aur, 33 de argint și 29 de bronz.

În 13 ani de activitate clubul universitar reșițean și-a adjudecat 712 medalii, o medie de 50 de medalii pe an.

Gândurile pentru 2018 se îndreaptă spre alte reușite nationale și internaționale, dar și spre alte prezențe la Jocurile Olimpice.

Cristina Corocan