Vaccinul antigripal va ajunge mai devreme în Caraş-Severin!

Vaccinul antigripal va ajunge mai devreme în judeţul Caraş-Severin. Dă asigurări Direcţia de Sănătate Publică după ce medicii de familie s-au revoltat din cauza acestei probleme.

Medicii de familie din Caraş-Severin s-au săturat să aştepte şi să tot aştepte şi au decis să-şi spună toate doleanţele pe care le au în cadrul şedinţei organizate recent de Directia de Sănătate Publică. Cea mai mare problema lipsa vaccinul antigripal. “Dacă o să moară oameni pentru că nu au fost vaccinaţi la fel cum s-a întâmplat şi în cazul rujeolei noi o să fim de vină” au adăugat revoltaţi medicii de familie prezenţi la întâlnire.

La polul opus angajaţii Directiei de Sănătate Publică au încercat să calmeze spiritele dând asigurări că vaccinul antigripal va ajunge în Caraş-Severin săptămâna viitoare.”Nu e tarziu să începeţi imunizarea în decembrie pentru că nu avem încă niciun caz de gripă. Vaccinul e pe drum, o să primiţi fiecare câte 25 de doze pentru început ” susţine medicul DSP, Mircea Borcău.

Judeţul Caraş-Severin a primit până acum 247 de doze de vaccine antigripal, însă niciuna pentru medicii de familie. Pentru început a fost imunizat personalul medico-sanitar din cadrul spitalelor şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles