Apele termale vor ajunge în toate unităţile turistice din Băile Herculane!

O problemă majoră cu care se confruntă numeroase unităţi turistice din staţiunea de pe Valea Cernei este lipsa apei termale în bazele de tratament şi la piscine, izvoarele de pe raza staţiunii fiind concesionate de SC Hercules. Odată cu numirea noului administrator judiciar al societăţii, problema apei termale pare să îşi găsească rezolvarea!

“Sperăm că odată cu numirea noului administrator judiciar care administrează SC Hercules SA, să se rezolve şi problema apelor termale din Băile Herculane! Am avut o primă discuţie cu noul administrator desemnat pentru acest lucru şi au fost promisiuni din partea acestuia că vor să reia distribuţia apei termale la toţi operatorii din turism interesaţi de acest aspect! Acest lucru este îmbucurător, deoarece această criză persistă de foarte mult timp şi sperăm să nu mai dăm loc la interpretări şi turiştii să ştie că la Băile Herculane vor găsi apă termală pentru diferite afecţiuni şi tratamente de care ei au nevoie!”, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul oraşului Băile Herculane.

Administratorii de baze de tratament cărora nu li se furnizează apă termală reclamă preţul ridicat pentru cumpărarea acestei ape! “În urma discuţiilor purtate cu reprezentantul administratorului judiciar, acesta a confirmat faptul că vrea să furnizeze apă pentru cât mai multe unităţi turistice şi are în vedere şi scăderea acestui preţ, pentru a putea ajunge la un nivel rezonabil ca să fie suportabil pentru toţi agenţii economici din zonă!”, ne-a precizat edilul-şef al urbei de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles