Dragnea promite că Valea Cernei va fi legată de Valea Jiului

330

Construcția drumului dintre Câmpu lui Neag și Băile Herculane a fost asumată de liderii PSD, prezenţi în urmă cu câteva zile pe Valea Cernei. Preşedintele social democrat, Liviu Dragnea spune că proiectul va fi bugetat anul viitor, când va fi acordată o atenţie sporită şi staţiunilor balneare din ţară.

„Am avut o discuție cu domnul prim-ministru și cu colegii, atât despre Băile Herculane, cât și despre zona balneară din România. Este un pachet gândit de noi anul trecut. Anul 2018 e anul în care va începe acest program, prin mai multe metode, una va fi Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, și, de asemenea, investițiile în infrastructură către aceste zone balneare”.

Liviu Dragnea a mai spus că a discutat chiar în Comitetul Executiv Național al PSD cu ministrul Turismului, Felix Stroe, și că i-a cerut acestuia să nu uite de angajamentul pe care și l-au luat pentru a realiza, de exemplu, drumul de la Câmpul lui Neag la Herculane, care este important și pentru Băile Herculane și pentru Valea Jiului.

Despre necesitatea reluării lucrărilor la DN 66A, între Uricani şi Băile Herculane s-a discutat şi la începutul lunii, când liderii PSD au fost în vizită în judeţul Hunedoara.

(Sebastian Dragomir)

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.