[FOTO] Dialoguri neconvenționale cu oameni politici

În această sâmbătă de la ora de la ora 15:15, la emisiunea „Pe frecvențe” vom purta dialoguri neconvenționale cu invitații noștri cunoscuți , în general publicului, ca oameni politici.

Vineri 17 noiembrie, în stațiunea Băile Herculane a avut loc întâlnirea CEx PSD. Echipa Radio România Reșița, prezentă la eveniment, a transmis toate deciziile politice ale întâlnirii, dar și-a propus să vă aducă pe calea undelor și latura mai puțin cunoscută a oamenilor politici.

Despre copilărie, iubire, prietenie, și pasiuni,  despre calitatea de părinte sau bunic și bineînțeles gânduri pentru ascultătorii Radio România Reșița, în această după masă cu Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu, Petre Daea, Adrian Marius Dobre și conjudețeanul nostru Ion Spînu.

Rămâneți pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, pentru a vă întâlni cu un artist cu principii solide de viață , un om cu sensibilitate și admirație pentru tot ce este românesc și valoros.Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles