Sezonul de vară e pregătit din iarnă pe Valea Cernei!

     Sezonul estival din acest an a trecut, dar realizând obiectivele ratate, conducerea administraţiei publice a staţiunii Băile Herculane şi-a stabilit deja priorităţile pentru sezonul estival de anul viitor!

Dorim ca până la începutul sezonului estival de anul viitor să avem finalizat trotuarul între Hotelul Geta şi Podul Roşu, lucru care era prioritate zero pentru anul acesta, din păcate nu ne-am încadrat cu avizele şi autorizaţiile necesare şi am pierdut foarte mult timp! Va fi prioritate pentru sezonul care urmează şi sper ca să şi finalizăm înainte de venirea yoghinilor în Băile Herculane!“, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul oraşului de pe Valea Cernei.

De asemenea, atenţia administraţiei se îndreaptă spre mobilierul urban de pe raza oraşului, care în unele locuri este deterioraţ iar în altele lipseşte cu desăvârşire! “S-a constatat că lipsesc în anumite zone coşurile de gunoi, precum şi băncuţele pentru odihnă şi, în acest senş am format o comisie la nivelul Primăriei, care s-a deplasat în teren şi a făcut un necesar pentru achiziţionarea acestora. Până la sfârşitul acestui an vom finaliza şi această acţiune!”, ne precizează edilul-şef al Băilor Herculane.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles