[FOTO] Grav accident rutier, cu 6 victime, în Bocşa!

15391

În Bocşa a avut loc un grav accident rutier, soldat cu 6 victime! Din primele informaţii se pare că 5 persoane sunt rănite şi una decedată. Din cauza numărului mare de  persoane implicate în acest nefericit eveniment, a fost declanşat planul roşu de intervenţie.

La nivelul judetului Caras-Severin s-a activat planul rosu de interventie in urma producerii unui accident rutier intre 2 autovehicule, in localitatea Bocsa, pe DN58. Din primele informații, sunt implicate sase persoane.La fata locului actioneaza un echipaj cu o autospeciala de stingere si modul de descarcerare, o autospeciala pentru transport victime multiple, 2 autospeciale pentru munca operativa si e echipaje ale SAJ. Circulatia rutiera este blocata.

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Joi, 3 august 2017

La faţa locului locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie: pompieri, poliţişti, medici dar şi  angajaţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bocșa.

Din primele cercetări se pare că şoferul unui autovehicol marca Volkswagen nu a adaptat viteza de deplasare în curbă la dreapta pe strada Tudor Vladimirescu din Bocşa, a pătruns pe contra sens şi a intrat într-o autoutilitară care transporta produse de panificaţie.

În urma impactului puternic, şoferul autoutilitarei a decedat pe loc iar cele 5 persoane din Volkswagen au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa pentru îngrijiri medicale.

Şoferul vinovat nu avea permis de conducere

„În eveniment au fost implicate două autovehicule, un autoturism condus de H.M. de 17ani și o autoutilitară aparținând unei societăți comerciale din Reșița, condusă de B.L.O., 52 de ani. În urma evenimentului rutier și-a pierdut viața conducătorul autoutilitarei și a rezultat vătămarea corporală a celor 5 persoane din autoturism”, se arată în comunicatul IPJ.
Din primele cercetări rezultă că, pe fondul vitezei excesive, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, într-o curbă, pe direcția de mers Timișoara-Reșița, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autoutilitară condusă regulamentar de B.L.O..
Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin a revenit cu date suplimentare referitoare la accidentul din această dimineaţă de pe str. Tudor Vladimirescu din Bocşa:
„În urma evenimentului rutier a rezultat decesul numitului B.L.O., 50 de ani, din Reșița (conducătorul autoutilitarei), rănirea gravă a numiților H.M., 17 ani, domiciliat în Ulm, Germania (conducătorul auto al autoturismului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, transferat la Spitalul Județean Timiș din Timișoara) și N.L.E., 16 ani, din Bocșa, și rănirea ușoară a numiților V.F.D., 19 ani, din Bocșa, U.F., 16 ani, domiciliat în Suedia, și C.S.E., 17 ani, din Bocșa (toți patru pasageri în autoturism)”.
Conducătorului autoturismului, H.M., i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerae, o autospecială de transport victime multiple, două autospeciale pentru munca operativă şi 3 echipaje ale serviciului de ambulanţă judeţean

3 COMENTARII

  1. Nu era de etnie roma, era un tigan , care probabil daca traieste, va primi de la instantele din Rromania , 5 ani cu suspendare si va zbura in Hermania cu alti etnici

  2. De ce autoritatile omit a se spune ca soferul care a proocat accidentul si a omorat soferul autoutilitarei ce transporta paine avea 17 ani era mort de beat nu avea permis si era de etnie rroma ?

Comentariile sunt închise.