Larisa Iordache a câştigat medalia de aur la Cupa Mondialã de gimnasticã, de la Glasgow

Larisa Iordache invingatoare la GlasgowGimnasta Larisa Iordache a câştigat, sâmbătă, 7 decembrie, medalia de aur la etapa de Cupã Mondialã de la Glasgow, cu un total de 57.932 puncte. Pe podium au mai urcat gimnastele Elizabeth Price (SUA, 57.365) – medalie de argint, respectiv Vanessa Ferrari (Italia, 56.633) – medalie de bronz.

La Cupa Mondială de la Glasgow au participat cei mai buni opt gimnaşti, la feminin şi masculin, conform ierarhiei de la ultima ediţie a Campionatului Mondial.

Cele opt gimnaste participante la Cupa Mondialã de la Glasgow au fost: Vanessa Ferrari (Italia, dublã campioanã olimpicã şi campioanã mondialã), Elizabeth Price (SUA, câştigãtoarea din 2012 a etapelor de Cupã Mondialã de la Stuttgart şi Glasgow), Ruby Harrold (Marea Britanie), Carlotta Ferlito (Italia, vicecampioanã olimpicã şi europeanã), Roxana Popa Nedelcu (Spania), Asuka Teramoto (Japonia), Larisa Iordache, medaliatã cu bronz la JO din 2012 şi campioanã europeanã în 2013, şi Raer Theaker (Marea Britanie). Sursa: Mediafax

Cele mai citite

Related Articles