Cu excavatorul după recuperarea datoriilor lugojenilor

53

Meridian 22, societatea de apă şi canalizare din Lugoj este în plin proces de recuperare a restanţelor de la utilizatorii cu care are încheiate contracte.

Acţiunea a început săptămâna trecută în Lugojul Român, de unde s-au recuperat până acum aproape de 80 % din sumele restante. Meridian 22 a recurs şi la o măsură extremă, un restanţier de pe strada Avram Iancu fiind debranşat de la apă şi canalizare. Acesta avea nu mai puţin de 11.000 de lei datorie şi urmează să fie acţionat în instanţă pentru recuperarea sumei.

În cursul săptămânii viitoare şi până în 20 mai se va trece la restanţierii din Lugojul German. Acţiunea de recuperare va continua şi pe parcursul săptămânii viitoare,iar până în data de 20 mai se va trece la restanțierii din Lugojul German.

Conducerea Meridian 22 îi atenţionează pe restanţieri să se prezinte la casieria societăţii pentru a-şi plăti facturile. Cei care vor fi debranşaţi, vor fi nevoiţi să plătească 1.060 de lei pentru a putea primi din nou apă şi asta după ce îşi vor achita sumele restante. Societatea lugojeană de apă şi canalizare va dirija toate sumele adunate din recuperări către plata furnizorilor de utilităţi.

Ion Moldovan