update ora 13.30

Operaţiunea de căutare organizată astăzi pe malul Bârzavei, la Berzovia, nu a dat rezultate. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a găsi un bărbat de 58 de ani, plecat de la domiciliu, la începutul săptămânii. Rudele persoanei dispărute au crezut că aceasta şi-a găsit sfârşitul în apele râului. Pompierii militari din Reşiţa s-au întors la bază şi vor decide dacă misiunea de căutare va fi reluată zilele următoare.

ora 09.00

Pompierii Detașamentului Reșița au fost solicitaţi în această dimineaţă să găsească o persoană dispărută, posibil înecată în apele râului Bârzava. Alarma a fost dată de copiii lui CONSTANTIN IOAN în vârstă de 58 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu din data de 3 aprilie. Aceştia cred că tatăl lor, cu handicap de grad II, surdo-mut, s-ar fi înecat pe raza comunei Berzovia.

La data dispariţiei, bărbatul purta pantaloni din stofă de culoare neagră, cămașă albă cu dungi verzi, pulover albastru, pe cap avea o căciulă model cu pătrățele, negru cu roșu, iar în picioare avea pantofi sport. Poliţiştii spun că nu este prima dată când bărbatul pleacă voluntar de la domiciliu.

În acest moment, două echipaje de pompieri, echipate cu o barcă pneumatică, acţionează pe râul Bârzava pentru găsirea bărbatului.

Vom reveni cu informaţii.

(Sebastian Dragomir)