Echipa de rugby Timișoara Saracens își reia pregătirile în primele zile ale anului 2017

111
© Emanuel Titus Iliesi

Timișoara Saracens se va reuni pe 3 ianuarie pentru pregătirea ultimelor două meciuri din Challenge Cup. Campioana României la rugby, Timișoara Saracens, se va reuni pe 3 ianuarie în vederea pregătirii ultimelor două meciuri pe care le mai are de susținut în grupa a 5-a a Challenge Cup, cea de-a doua competiție valorică europeană inter-cluburi, notează site-ul FRR.

Bănățenii vor întâlni, pe 14 ianuarie, acasă, pe Stade Francais, în meci retur, apoi vor avea ultima partidă, în deplasare, pe 20 ianuarie, contra scoțienilor de la Edinburgh. La Paris, bănățenii au pierdut cu 27-0. În clasamentul grupei a 5-a din Challenge Cup, după patru etape, primul loc este ocupat de Harlequins, cu 17 puncte, urmată de Edinburgh Rugby, cu 15 puncte, Stade Francais, cu 11 puncte și Timișoara Saracens, 0 puncte.

Edinburgh a pierdut, în etapa precedentă din campionatul PRO 12 (fosta Ligă Celtică), în fața rivalei Glasgow Warriors, cu 12-25, și a ajuns în subsolul clasamentului, la doar 6 puncte față de ultima clasată, echipa Zebre, cu italienii urmând să se confrunte tot în cursul acestei după-amiezi, în ultimul meci al anului, scrie Agerpres.