Circulaţia rutieră pe Valea Oltului va fi închisă duminică dimineaţa

449
Valea Oltului
Valea Oltului

Circulaţia rutieră pe Valea Oltului va fi ÎNCHISĂ duminică dimineaţa, timp de două ore. Ce recomandă Compania de Autostrăzi.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă într-un comunicat că în ziua de 6 noiembrie 2016, în intervalul orar 6.30-8.30, se va închide circulaţia rutieră pe viaductul Cârligu Mic peste Malul Lacului la Cozia, situat pe DN 7 (Valea Oltului) la km. 200+615.

„Recomandăm conducătorilor auto ruta ocolitoare Bucureşti-Ploieşti-Braşov – intersecţie DN1 cu DN7 – Veştem”, menţionează CNADNR.

În afara programului menţionat, „circulaţia rutieră pe viaductul Cârligu Mic se va desfăşura pe jumătate de cale, cu dirijarea alternantă a traficului pe un singur sens de deplasare”. Conducătorii auto „sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară”.

Potrivit CNADNR, informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul companiei de drumuri, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau de pe pagina de internet cnadnr.ro.

sursa info : mediafax.ro

sursa poza: evz.ro