12 septembrie ziua în care cei mai mici dintre cei mici au ajuns la grădiniță. Prichindeii s-au lăsat cu greu luați din brațele părinților în încercarea de a face cunoștință cu noul mediu, cu viitorii parteneri de joacă și mai ales cu viitoarele educatoare. Ca o ”Dumbravă minunată”, grădinița și-a deschis larg ușile și i-a primit pe cei mici într-o lume nouă, străină pentru unii și de explorat pentru alții. Unii îndrăzneți, alții timorați au pășit alături de părinți și bunici în clasele grădiniței. Unii s-au întâlnit pentru prima dată, alții au fost bucuroși să-și revadă colegii și să-și povestească ce au făcut în vacanța mare.

Peste 100 de copii au ajuns astăzi în grupele Grădiniței ”Dumbrava minunată” din Reșița, întâmpinați fiind de doamnele educatoare și personaje îndrăgite de ei. Directorul instituției, Carina Pristavu le-a transmis :
”Am încercat să le facem o intrare cât mai festivă și relaxantă, deși este o zi încărcată de emoții atât pentru copii, cât și pentru părinți, dar și pentru noi. Le urez multă, multă sănătate să aibă parte de mult noroc și succes și noul an. Colegelor mele le doresc să aibă multă răbdare și înțelegere pentru acești copiii care merită chiar totul”.

La Grădinița Riki Priki din Reșița, copiii au fost întâmpinați de personajele îndrăgite de ei și aduse în preajma lor de doamnele educatoare. Astfel că au putut dansa cu: Daisy, Minnie, Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, au stat de vorbă și astfel atmosfera a fost cât mai destinsă în curtea instituției. Apoi cu mic cu mare s-au îndreptat spre clase, acolo unde își vor petrece ore întregi de-a lungul anului școlar. Peste 200 de preșcolari vor frecventa cursurile grădiniței Riki Priki în acest an, iar aproape 70 sunt pentru prima dată la grădiniță. În total sunt 10 grupe, coordonate de 21 de cadre didactice, ne-a transmis directorul instituției Doina Cristea.
Le dorim succes tuturor și multă sănătate!

Cristina Corocan