Doi taximetrişti din Reşiţa, colegi la aceeaşi companie, şi-au rezolvat diferendele cum au ştiut ei mai bine, adică prin violenţă.

Totul a pornit de la un loc de parcare. Cum niciunul nu a vrut să cedeze, conflictul a degenerat şi s-a ajuns la violenţe. Unul dintre bărbaţi şi-a ameninţat colegul cu o bâtă de baseball, moment în care, celălalt a ripostat cu un pistol cu bile, pe care nu a ezitat să îl folosească, împuşcându-l în picior. Victima a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Violeta Florea, a declarat în exclusivitate pentru Radio Reşiţa, că rănitul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe cu o rană superficială deasupra genunchiului. După îngrijirile medicale acordate de echipa doctorului Cosmin Librimir, acesta a părăsit singur unitatea sanitară.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Cecilia Dăneț, explică cum s-au petrecut faptele:

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că pe fondul unui conflict spontan generat de ocuparea unui loc în așteptare de clienți, doi taximetriști, unul în vârstă de 32 de ani, celălalt de 57 de ani, s-au certat și și-au adresat reciproc injurii și expresii jignitoare. Altercația a continuat, bărbatul de 32 de ani împușcându-l pe celălalt bărbat în piciorul drept, cu un pistol cu bile de cauciuc pentru care deține permis de armă din data de 21.10.2014. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă fără drept.

Rămâne acum ca poliţiştii să stabilească cine se face vinovat şi împrejurările în care s-a produs incidentul. (Alina Bradaci)

Sursa video: infocs.ro