Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că circulaţia rutieră pe autostrada Timişoara-Lugoj în zona kilometrului 481+350, se va închide timp de patru zile în intervalul orar 08.00 – 18.00, pentru perioade de timp de maximum 15 minute. Aşadar astăzi, mâine în 23 şi 24 aprilie, traficul va fi restricţionat pentru executarea unor lucrări de relocare a unei linii de înaltă tensiune.

„În afara acestor intervale în care circulaţia va fi închisă, traficul se va desfăşura restricţionat, pe o singură bandă de circulaţie, pe fiecare cale de mers. Restricţia se impune urmare a executării lucrărilor de relocare a liniei de înaltă tensiune Mintia – Timişoara. Precizăm că, în acord cu reglementările în vigoare, respectiv Legea 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările ulterioare, conducătorii auto au obligaţia să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, precum şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la locul desfăşurării evenimentului”, a anunţat CNADNR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau poate fi accesată pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.