Avion cu pasageri români, aterizare de urgenţă în Franţa

Avion BoengO aeronavă cu 104 oameni la bord, majoritatea români, aparţinând companiei portugheze TAP a aterizat de urgenţă pe un aeroport din Marsilia.

Reprezentantul Serviciului Comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Teo Postelnicu, a declarat  că pasagerii sunt în siguranţă, însă vor fi întârzieri la cursa ce ar urma să sosească la Bucureşti de la Lisabona.

”Cursa a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henry Coandă Bucureşti la ora 5:08, a decolat în siguranţă şi din informaţiile pe care le avem a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Marsilia la ora 7:40.

”Aterizarea a fost făcută în siguranţă şi totul este în regulă şi cursa care trebuia să se întoarcă de la Lisabona către Bucureşti va avea o întârziere probabilă de trei, patru, două ore, vom vedea între timp cât”,a afirmat Teo Postelnicu.

Reprezentantul serviciului Comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti ne-a mai precizat că deocamdată nu se ştie care au fost cauzele care au dus la aterizarea de urgenţă. El a mai spus că alte informaţii despre starea pasagerilor sau despre modul în care aceştia vor fi transportaţi spre destinaţia finală vor fi transmise de compania portugheză pe parcusul acestei zile.

Sursa: RRA

Cele mai citite

Related Articles