DJ58B

Drumul naţional Reşiţa – Voiteni – Timişoara a fost reparat pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a traficului rutier. Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Timişoara a declarat că acolo unde au existat gropi au fost efectuate plombări, iar 22 de kilometri au fost asfaltaţi.

Lucrările pe drumurile naţionale 58B şi 59 pe tronsoanele cuprinse între Reşiţa şi Voiteni respectiv Timişoara şi Voiteni au fost încheiate, urmând ca, înainte de venirea sezonului rece, acestea să fie completate cu marcajele rutiere corespunzătoare, acolo unde acestea au fost afectate. Stratul asfaltic are un grad de rugozitate mare pentru o mai bună aderenţă a autovehiculelor şi desfăşurarea în condiţii de siguranţă a traficului rutier din această parte a ţării. Lucrările pe tronsoanele de drum între Reşiţa şi Timişoara au vizat reparaţii prin plombări la partea carosabilă, pe sectoarele unde au apărut defecţiuni sub formă de gropi în suprafaţă totală de 750 de metri pătraţi.

Alina Sabou a mai spus că înainte de venirea sezonului rece drumul va fi şi marcat. Tronsonul Reşiţa – Voiteni a fost reabilitat în 2006, iar Voiteni – Timişoara înainte de 2000. (Hardy Cvoica)

Foto: arhiva