[Foto/audio] Voinţa Lupac este campioana judeţului Caraş-Severin la fotbal

Vointa Lupac campioana 2015

Voința Lupac este campioana la fotbal a județului Caraș-Severin. În meciul jucat sâmbătă, 6 iunie, Voinţa a obţinut victoria cu 1-0 pe terenul echipei Metalul Bocşa. Într-un alt meci, ocupanta locului secund, la o diferenţă de numai două puncte, CSM Şcolar Reşiţa a câştigat la “masa verde”, cu 3-0, pentru că Bistra Glimboca nu s-a prezentat la jocul programat pe stadionul din Valea Domanului. Cele două echipe au mers cap la cap în partea a doua a campionatului.

Meciul de la Bocşa a avut de toate: ratări, gol anulat, eliminări şi pe final reuşita lui Oncică pentru Voinţa Lupac. A fost una dintre cele mai frumoase partide ale campionatului, a declarat Florin Ştiube, secretarul Comisiei de Competiţii:

Barajul pentru promovarea în Liga a 3-a de fotbal se va juca, din acest an, în sistem tur-retur. Primul meci este programat în 20 iunie, iar returul în 27 iunie. Joi, 11 iunie, la sediul Federației Române de Fotbal din Bucureşti va avea loc reuniunea reprezentanţilor campioanelor judeţene, şi este posibil să aibă loc şi tragerea la sorți care va stabili perechile pentru barajul de promovare, a precizat secretarul Comisiei de Competiţii, din cadrul AJF Caraş-Severin.

Metalul Bocșa: Kapornyai (cpt.) –Ladea, Pop, Marișescu, Arimia, Călin, Nicola, Dancea, Caimac, Tismănariu, Dam. Rezerve: Buteică – Stan, Vasile, Rotiș, Radu, Moisa. Antrenor: Gheorghe Mărgineanțu.
Voința Lupac: Petruț (cpt.) –Dömöndi, Gliguță, Vișatovici, Oncică, Străin, Mezin, Lazarovici, Creangă, Tîrbăț, Ciutură. Rezerve: Popescu – Filipoaica, Nicolici, Loba, Marta, Moți, Fidler. Antrenor: Boșco Vișatovici.
Arbitri: Constantin Stamatoiu (central), Silviu Haramuz și Răzvan Nistoran (asistenți).
Observator de joc: Adrian Baghiu.
Observator arbitri: Dan Miholcea.

sursa foto: Florin Ştiube

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles