[VIDEO-AUDIO] Regal de dans și spectacol sportiv la Reșița. Cărășenii, în top la Cupa Mystic

1003

Peste 100 de perechi au participat sâmbătă, 10 noiembrie la o nouă ediție a Cupei Mystic Reșița 2018!

La Reșița s-a desfășurat o nouă ediție a Cupei Mystic la dans sportiv, la care au luat parte peste 250 de participanți din mai multe județe ale țării, în special din:Caraș-Severin, Timiș, Arad, Hunedoara, Bihor, Gorj.

Sportivii de la Clubul Mystic Reşiţa au urcat de multe ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, urmaţi de dansatori din Timişoara, Salonta sau Arad.

Rezultatele complete ale competiției le găsiți postate pe site-ul Federației Române de Dans Sportiv:

Cupa Mystic

Președintele juriului, Cristian Parnescu, vicepreședintele Federației Române de dans sportiv a apreciat eforturile organizatorilor, gazdelor acestei competiții:

Principalul organizator antrenorul Alexandru Holecz de la Clubul Mystic Reșița a vorbit despre desfășurarea concursului:

Despre acest eveniment am  dialogat cu câțiva dansatori de top ai Reșiței: Vlad Ogășan și Adelina Tuță:

Perechea Vlad Ogășan-Adelina Tuță de la Clubul Mystic Reșița s-au clasat pe podium, iar colegii lor au urcat de multe ori pe treapta cea mai înaltă.

Cristina Corocan

———————–

La sala polivalentă din Reșița va avea loc la finalul acestei săptămâni Cupa Mystic la dans sportiv. Sâmbătă, 10 noiembrie se va desfășura ediția a 8-a a acestei competiții, la care sunt așteptați să participe aproape 300 de sportivi din toată țara. Sunt așteptate peste 140 de perechi, la diferite categorii.

Anul acesta, concursul este catalogat ca și unul național, cu punctaj dublu pentru fiecare pereche.

Din partea Clubului Mystic Reșița vor evolua 15 de perechi, pe categorii de vârstă, experiență și clasă.

Sâmbătă, întrecerile vor începe la ora 10 și se vor încheia seara la ora 21.00. Sunt așteptați la Reșița 24 de arbitri. Antrenorul reșițenilor Alexandru Holecz, coordonator al Clubului Mystic face un apel la reșițeni să vină și să se bucure de atmosfera unei astfel de competiții:

 

”Suntem la a opta ediție a Cupei Mystic, o ediție catalogată ca și una națională.Punctajul va fi dublu pentru fiecare pereche înscrisă. Ne așteptăm să ajungem la 140-150 de perechi înscrise, suntem un pic în dezavantaj fiindcă în aceeași perioadă în țară mai sunt încă două competiții. Din punct de vedere geografic suntem puțin dezavantajați. Ne vom da silința ca sala polivalentă să arate ca o sală de spectacol, nu o sală de sport, să creăm o atmosferă cât mai caldă pentru sportivi, dar și pentru publicul spectator. Le mulțumesc tuturor părinților din club, care se mobilizează exemplar,ne ajută la tot ce înseamnă organizare.Premiile constau în medalii, cupe și diplome.”
Până la vârsta de 7 ani, fiecare persoană beneficiază de intrare liberă, iar pentru ceilalți biletul costă 15 lei.
Concursul este organizat de Clubul Mystic Reșița, împreună cu Primăria și Consiliul Local Reșița,  Consiliul Județean Caraș-Severin, precum și cu diferiți sponsori privați.

Cristina Corocan