[VIDEO-AUDIO] CSM Școlar Reșița a învins la scor pe Universitar Politehnica Timișoara, în derby-ul Banatului din Divizia A

407

Victorie la scor, sâmbătă, pentru CSM Școlar Reșița în penultima etapă a Diviziei A la handbal masculin. În seria B, la Reșița, CSM a dispus de CS Universitar Politehnica 38-26, după ce la pauză conducea cu 16-11.

Seniorii i-au încurajat de pe margine pe juniorii reșițenii, care au făcut un joc spectaculos.

La finalul meciului doi dintre componenții reșițenilor au afirmat:

Denis Barbu: ”A fost un joc foarte bun. Ne doream să facem un joc bun, fiind ultimul din acest retur acasă. Am avut un sezon foarte bun, deoarece am reușit să evoluez mult la echipa de divizie, să reușesc să ”cresc” mult mai mult aici. Următorul meci îl avem la Sibiu, este unul foarte greu, dar noi suntem pregătiți.”

Snezan Radosavlevici:”A fost un meci foarte bun pentru noi, ne-am mobilizat de la început și am intrat tare în meci. Trebuia să câștigăm, doar jucam acasă. Seniorii ne-au încurajat, așa cum o fac de fiecare dată și ne ajută ca să creștem în valoare de la meci la meci. eu am avut parte de o ediție de campionat bună. La Sibiu mergem să câștigăm, chiar dacă o să fie greu, dar sperăm să câștigăm.”

 

Cristian Pătru a revenit la Reșița în calitate de președinte al secției de handbal a CSM Reșița

Despre meci și despre întoarcerea sa la Reșița a vorbit noul președinte al secției de handbal a CSM Reșița, Cristian Pătru:

”Vă spun că am venit la Reșița cu cel mai mare entuziasm. Mă bucur extraordinar de mult că am șansa de a lucra cu copiii aceștia, pe care, am simțit la un moment dat, că i-am părăsit. Azi a fost un meci de campionat, unul normal. Mă bucur foarte mult că cei tineri au avut ocazia să joace cel puțin 30 de minute. Aștept să discutăm despre bugete, despre obiective. Marți, am înțeles că avem o întâlnire la Primărie pentru a discuta despre obiectivele de anul viitor. Sunt în tratative cu jucători reșițeni pentru a-i aduce aici, acasă. Mă bucur că v-am găsit sănătotși și că avem handbal în continuare la Reșița.”

 

În ultima etapă a actualei ediții de campionat, CSM Școlar Reșița va evolua în deplasare la HC Sibiu, duminică, 20 mai.

Cristina Corocan

————-

 

Componenții echipei de handbal din Divizia A, CSM Școlar Reșița vor evolua și ei sâmbătă, 12 mai, acasă, în sala polivalentă din municipiul de pe Bârzava.

După partida fetelor de la CS Universitatea Reșița, handbaliștii reșițeni se vor confrunta de la ora 16.00 tot cu o echipă din Timișoara, CS Universitar Politehnica.

A prefațat acest joc, antrenorul gazdelor, Marcel Vulpe:

”Timișoara este o eternă rivală la care noi, acasă, în tur noi am făcut un rezultate de egalitate. Așa cum zice românul vom juca ”ochi pentru ochi”! Este un derby de Banat, chiar dacă suntem în eșalonul secund. Băieții sunt motivați și pregătiți 100%. Așteptăm reșițenii să vină să ne vadă și să ne susțină!”

 

 

Așadar partida dintre CSM Școlar Reșița și CS Universitar Politehnica Timisoara, începe la ora 16.00, fiind precedată de întâlnirea fetelor, tot în Divizia A de handbal: CS U Resita – SCM Timișoara, de la ora 14.00.

Cristina Corocan