Spectacol handbalistic făcut de jucătorii de la HC Adrian Petrea Reşiţa

DSCF0847

Partida de handbal masculin din etapa a treia a Diviziei A, Seria B, dintre HC Adrian Petrea Reşiţa şi HCM Sighişoara a fost câştigată de reşiţeni cu 48-23, la pauză 20-12. Oaspeţii din Sighişoara au condus la începutul meciului şi cu 3-1, după care echipa de pe malul Bârzavei a condus ostilităţile în teren. Pe lângă diferenţa enormă de pe tabelă, jucătorii de la HC Adrian Petrea au reuşit şi faze de virtuozitate tehnică, pentru cei în jur de 1000 de spectatori.
Trebuie amintită forma foarte bună a doi jucători de la gazde, Mihai Rohozneanu şi Cristian Lela, care nu au făcut rabat de la efort şi au tratat fazele ca adevăraţi profesionişti şi atunci când diferenţa de pe tabelă a fost enormă.
Formaţia bănăţeană conduce în clasamentul seriei cu maximum de puncte, 9.

Antrenorul Adrian Petrea, care la un moment dat în partea secundă a meciului a intrat şi el, a folosit următorii jucători: Cristian Ionescu şi Andy Sămânţă- portari.
Jucători de câmp: Marius Drăgănescu (4 goluri), Ilie Vaidasigan (6), Cristian Lela (10), Mihai Rohozneanu (7), Sebastian Pârvan (5), Marian Crăciua, Adrian Petrea (3), Robert Rugaci (4), Răzvan Daia, Marius Băhan (6) şi Zsolt Steiner (3). Marius grozăvescu nici nu a fost trecut pe raportul de joc fiind accidentat.

Partida a fost arbitrată foarte bine de cuplul Cătălin Tătaru- Andrei Văcaru, ambii din Timiş.

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles