Reșițenii, pe podium la Wrestling Challenge International Cluj Napoca

246

Luptătorii reșițeni au participat la finalul săptămânii la cea de-a doua ediție a Wrestling Challenge International Cluj Napoca 2018. La competiția organizată de Asociația Județeana de Lupte Cluj în colaborare cu FRL au participat sportivi din 15 țări, la lupte libere și lupte feminine.

Elevii antrenorilor Adrian Dacica, Nicolae Constantin și Florin Dință  au urcat de patru ori pe podium.

Președintele Asociației Județene de Lupte Caraș-Severin, prof. Florin Dință a vorbit despre importanța acestei competiții:

”A fost un turneu destul de puternic la care au luat parte 12 națiuni, printre care: Ucraina, Republica Moldova, Italia, Ungaria, Grecia. Au fost sportivi medaliați la Campionate Europene și Mondiale.Sportivii de la CSS și CSM Reșița au reprezentat România cu rezultate foarte bune.”

Raul Badea la 41 de kg și Radu Gabriel la categoria 80 de kg au obținut medaliile de aur, Erich Loidl la 71 de kg, argintul, iar Cosmin Roman medalie de bronz la 68 de kg. Florin Gafton și Tania Adam au terminat concursul pe locul 5.

Următoarea competiție în care vor fi angrenați luptătorii reșițeni sunt Campionatele Naționale lupte pe plajă pentru seniori, cadeți și juniori ce vor avea loc în perioada 30 august – 3 septembrie.

Cristina Corocan