Reșițenii au punctat pentru România la Internaționalele de lupte ale Slovaciei

287

În orașul slovac Dunajská Streda a avut loc Campionatul internaţional de lupte al acestei ţări, unde au luat parte şi componenţii lotului național al României de juniori mici, sportivi care se pregătesc la Reşiţa, sub îndrumarea antrenorilor Adrian Dacica şi Florin Dinţă.

În total luptătorii români s-au întors acasă cu 8 medalii

Locul I la 54 Richard Tofalvi;

Locul II la 46 kg Balazs Janos, la 54 kg, Sebastian Borbely, 58 kg Auraș Badea de la CSM Școlar Reșița și la 63 kg Raducu Cojocaru;

Locul III la 76 de kg Balint Botond , la 85 de kg Lőrincz Botond și la 100 de kg Andrei Tot de la CSS Reșița.

Din lotul României la Internaționalele Slovaciei au făcut parte reșițenii: Florin Gafton, Andrei Tot, toți de la CSS Reșița și Auraș Badea de la CSM Reșița. Erich Loidl nu a participat, deoarece a fost operat la umăr în București.

” A fost un concurs foarte bun, la care au participat luptători din : Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Croația, Austria, Ucraina, România, Ungaria și Slovacia. A fost o competiție cu peste 250 de participați”, a spus antrenorul Florin Dință.

Lotul național de lupte juniori al României se află în pregătire la Reșița de la începutul anului, pregătiți fiind de antrenorii: Adrian Dacica și Florin Dință.

În perioada 10-12 iunie vor avea loc Campionatele Naționale de la Botoșani, unde CSS Reșița va avea alți reprezentanți.

Cristina Corocan