Prima participare la un turneu internațional de tenis de câmp, prima victorie pentru reșițeanul Andrei Radu

La Arad se desfășoară în aceste zile un turneu internațional de tenis de câmp, de categoria a III-a. La Cupa europeană, Intesa Sanpaolo iau parte 32 de sportivi, cu vârsta sub 12 ani, din: Romania, Ungaria, Serbia, Marea Britanie, Turcia. La competiție participă și doi tenismeni componenți ai Clubului Sportiv Municipal Reșița: Daniela Bereanu și Andrei Radu.Acesta din urmă s-a calificat în turul II, după victoria de luni, 6-0, 6-1, în fața unui jucător din țara noastră. Miercuri, 1 iunie va evolua, în șaisprezecimi împotriva unui jucător din Italia. Daniela Bereanu a pierdut, în primul tur al competiției, fiind învinsă de o sportivă din Ungaria. Detalii despre evoluția sportivilor cărășeni a oferit pentru Radio România Reșița, antrenorul David Radu:

”Obiectivul este clasarea în primii 8 și de a reuși să se acomodeze cu primul turneu internațional și cu jucători de factură mai bună decât, față de cei pe care i-au întâlnit până acum. Nivelul este unul foarte ridicat, fiind sportivi din mai multe țări, care ocupă locuri fruntașe în campionatele naționale. Chiar românii participanți, la Intesa Sanpaolo Cup se află printre primii 5 în țara noastră.”

Următoarea competiție la care vor lua parte tenismenii reșițeni va avea loc la finalul acestei săptămâni, la București, Campionatele Naționale, rezervate sportivilor sub 12 ani. Vor evolua : Daniela Bereanu, Andrei și Ștefan Radu.

tenis de camp (2)

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles