Medalie pentru CSS Caransebeș la Campionatul Național de atletism pentru juniori III

958

La Pitești s-au desfășurat întrecerile Campionatului Național de atletism pentru juniori III, la care au luat parte și două sportive de la CSS Caransebeș, una dintre ele cucerind medalia de bronz. Este vorba despre sportiva de perspectivă Hanni Brecica, cea care a reușit un timp bun în proba de 300 m garduri, după cum afirmă antrenorul emerit, prof. Cristian Dragomir:

Hanni Brecica a luat medalia de bronz cu un timp bun – 46 de secunde și 30 de sutimi-la 300 m garduri. Acest rezultat îmi dă încredere că anul viitor o să reușească să își îndeplinească baremul în proba de 400 m garduri, barem care-i permite participarea la Campionatul European de cadeți. Sunt puțin supărat că Sorina Ciuche este accidentată, o accidentare destul de serioasă, care ne-a afectat activitatea în probele de ștafetă. Sper să se recupereze până în toamnă și să reîntregim echipa de ștafetă. Anul acesta am ratat participare la FOTE din cauza accidentării Sorinei Ciuche.”

Antrenorul federal Cristian Dragomir de la Caransebeș se află în această perioadă într-un cantonament la Poiana Brașov, unde pregătește lotul național de juniori mari în vederea participării la Campionatul European ce va avea loc săptămâna viitoare în Suedia.