I s-a făcut rău pe aeroport! Sportiva Denisa Lucasciuc de la Sport Star Anina, momente dificile în deplasarea spre Campionatele Mondiale de karate din Brazilia

1699

Karatista Denisa Lucasciuc de la Sport Star Anina a fost foarte aproape de ratarea Campionatul Mondial din Brazilia. Acesteia i s-a făcut rău pe aeroportul internațional din Budapesta de unde urma să plece spre Brazilia, via Paris, pentru a participa la Campionatul Mondial IKU de karate.

Antrenorul Denisei, Marian Meșinschi,  a evidențiat profesionalismul staff-ului Air France de la Budapesta și de la Paris, care a intervenit cu promptitudine. Medicii de la Paris au decis că Denisa poate continua călătoria și poate participa la Campionatul Mondial.

”Sportivei noastre i s-a făcut rău, și-a pierdut cunoștința mai întâi pe aeroportul din Budapesta, apoi pe cel din Paris. Vreau să evidențiez profesionalismul staff-ului medical Air France, care a intervenit cu promptitudine. Medicii de la Paris au decis după investigațiile făcute ca Denisa să continue călătoria spre Brazilia și să participe la Campionatul Mondial. În prezent se simte bine și este nerăbdătoare să ia parte la concurs”, ne-a transmis Marian Meșinschi.

Denisa Lucasciuc va participa în proba de kumite, la cadete. Înainte de plecarea din Anina atât antrenorul cât și sportiva și-au anunțat intenția de a avea o comportare cât mai bune la această competiție de amploare, la care Denisa participă în premieră:

Deplasarea la această competiție este asigurată de Consiliul Județean Caraș-Severin. Campionatul Mondial IKU de karate va avea loc în perioada 15-19 octombrie în Brazilia.

sursa foto: Marian Meșinschi