[FOTO/audio] Handbaliştii de la HC Adrian Petrea s-au reunit în vederea pregătirii noului sezon competiţional

HC Adrian Petrea reunire vara 2015 (5)

Reunirea echipei HC Adrian Petrea a avut loc luni după amiază, 6 iulie, la stadionul din Valea Domanului. Au lipsit Rică Pârâianu-învoit din cauza unor probleme familiale şi georgianul Shota Tevzadze-care nu are încă permis de şedere în România. În programul echipei nou-promovate în Liga Naţională, este stabilit un cantonament la Arieşeni în perioada 8-16 iulie, un meci amical cu Dinamo Bucureşti în 21 iulie şi un turneu amical la Tg. Jiu. Gruparea reşiţeană va aborda noul sezon 2015-2016 al Ligii Naţionale cu un lot format din 23 de jucători. Antrenor principal va fi Adrian Petrea, care nu-şi va mai conduce echipa din teren. Secund va fi Eremia Pârâianu, care va fi şi pivot, iar portarii vor fi pregătiţi de Cristian Ionescu.

În această vară, conducerea clubului HC Adrian Petrea a efectuat cinci transferuri: portarul georgian Shota Tevzadze- de la HC Odorheiu Secuiescu, pivotul Eremia Pârâianu, pivotul Mihail Huta, interul dreapta Duşan Trifkovic şi Tiberiu Popovici.

Prima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin va fi în 23 august, când HC Adrian Petrea va juca în deplasare, la HCM Constanţa.

Ascultaţi declaraţia antrenorului Adrian Petrea:

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles