[FOTO/Audio] Handbalistele de la Universitatea Reşiţa s-au antrenat la UEM

Universitatea Resita antrenamente UEM (2)

Echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa este unul dintre cluburile afectate de închiderea Sălii Polivalente. Astfel, fetele s-au pregătit marţi, 10 noiembrie, în sala de sport a instituţiei de învăţământ superior reşiţene, Universitatea „Eftimie Murgu”. Este o situaţie inedită, a declarat pentru Radio România Reşiţa, Cristian Busuioc. În Sala Polivalentă nu se mai pot desfăşura nici măcar antrenamentele, cu atât mai mult partide oficiale.

„Trebuie găsită cât mai repede o soluţie, pentru a putea înştiinţa Federaţia Română de Handbal unde va fi locaţia în care ne vom desfăşura cea de-a 10-a etapă a Diviziei A de handbal feminin”, a spus Cristian Busuioc.

În Reşiţa există două săli omologate în care se pot organiza competiţii sportive la nivelul eşalonului secund. Este vorba despre sălile de sport de la Liceul de Artă „Sabin Păuţa” şi de la Liceul Teoretic „Traian Vuia”.

Partida dintre Universitatea Reşiţa şi ACS Avram Iancu Arad este programată sâmbătă, de la ora 11.

Ascultaţi aici declaraţia lui Cristian Busuioc:

Dacă fetele s-au pregătit în sala de sport a UEM, handbaliştii de la HC Adrian Petrea au fost marţi în sala de la „Traian Vuia”. În zilele următoare rămâne de văzut care sunt locaţiile disponibile. În etapa de la sfârșitul săptămânii, HC Adrian Petrea va juca în deplasare cu CSM Ploiești.

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles