[FOTO-AUDIO] Trofeul Școala de Schi Buran 2018: întrecere și distracție pentru copiii veseli și entuziaști!

195

Școala de Schi Buran a organizat și în acest an, în vacanța intersemestrială, o mini întrecere pe schiuri pentru copiii de diferite vârste. Anul acesta competiția are trei categorii de vârstă:4-6 ani, 7-9 ani și 10-12 ani. Atmosfera a fost una relaxantă, în care mai ales cei mai mici, inițiați nu demult în tainele schiatului, s-au distrat și au luat contact cu prima competiție oficială.

Despre atmosfera ediției din acest an a vorbit Roxana Țunea, reprezentanta Școlii de Schi Buran:

”Ne-am simțit minunat astăzi, am avut peste 50 de copii participanți la Trofeul Școlii de schi Buran. Ne-am bucurat că am făcut echipă cu Asociația Prietenii Munților Reșița și cu Clubul Sportiv Adlernest Reșița. Am avut participanți la concurs și de la aceste grupări sportive. A fost o atmosferă foarte frumoasă și plină de distracție, de muzică și mai ales de… schi. De data aceasta am schiat mai mult decât în alte dăți, când ne-am ocupat mai mult cu dansul, muzica și distracția pe schiuri.”

”Mulțumim copiilor veseli și entuziaști și părinților lor pentru susținere. A fost o zi specială în  care copii de la Asociația Prietenii Munților, Clubul Sportiv Aldlernest Reșița și Scoala de Schi Buran s-au bucurat împreună de zăpadă și spirit de echipă. Multumim mult gazdei noastre Ponton casa Baraj, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin și Radio România Reșița pentru sprijin. Ne exprimăm recunoștința pentru ajutorul voluntarilor noștri,care au fost un real sprijin, fizic si moral: Nicoleta Suciu, Nicoleta Pop, Victor Tulburean, Grațian Tonea, Dan Micșa, Florin Lala, Adrian Draghici, Andreea Hanghicel, Andrei Bandrabur, Alex Brad si Bogdan Blaga”, a mai adăugat Roxana Țunea.

Au fost oferite cupe și medalii pentru câștigători, diplome de participare și premii dulci pentru toți copiii înscriși în competiție.

Cursanții, mari și mici, sunt așteptați să învețe să schieze pe pârtiile din Banatul Montan.

Cristina Corocan