6 medalii pentru reșițeni la Campionatul Național de înot pentru seniori, tineret și juniori

774

UPDATE:

Zilele trecute a avut loc la Bacău Campionatul Național de înot pentru seniori, tineret și juniori. Evoluția sportivilor de la Clubul Sportiv Școlar Reșița a fost una meritorie. Sportivii reșițeni s-au întors acasă cu nu mai puțin de 6 medalii, cele două de aur fiind au fost obținute de Denis Popescu și Bogdan Cărăvan.

Denis Popescu, antrenat de Nadia Câmpan, și-a adjudecat 5 medalii: aur la 50 m spate, argint la 100 m spate și 50 m liber și bronz la 100 m liber și 200 m spate.

Bogdan Cărăvan, antrenat de Cecilia Ardelean,a intrat în posesia medaliei de aur la tineret în proba de 50 m bras, iar cu acest rezultat a ocupat locul IV în întrecerea OPEN, la seniori.

Erwin Schmelas s-a situat de 4 ori pe 4, la 50,100, 200 metri liber și la 50 m spate. Roberta Baciună s-a calificat în 3 finale la 100 m liber, 50 m fluture și 50 m bras.

Următoarea competiție la care vor lua parte înotători de la CSS Reșița este Campionatele Internaționale ale României, în perioada 9 -12 mai, la București.

——————————————————–

În aceste zile se desfășoară la Bacău Campionatul Național de înot pentru seniori, tineret și juniori. Clubul Sportiv Școlar Reșița și-a adjudecat două medalii și un loc IV, după primele două zile de concurs.

Detalii ne-a oferit antrenoarea reșițenilor, Nadia Câmpan:

”În prima zi am obținut o medalie de aur, la juniori, în proba de 50 de metri spate prin sportivul Denis Popescu, iar în cea de a doua un rezultat neașteptat. Tot prin Denis Popescu am cucerit bronzul la 100 m liber. De asemenea, Erwin Schmelas a ocupat locul IV în aceeași probă. Încă mai avem obiective pe care dorim să le atingem. În proba de ștafetă 4X100 m liber combinat cu sportivii: Roberta Baciună, Briana Alexandru, Denis Popescu și Erwin Schmelas. Sperăm să fie bine în continuare,” a concluzionat Nadia Câmpan.

Clubul Sportiv Școlar Reșița este reprezentat la această ediție a Campionatul Național de înot pentru seniori, tineret și juniori de 7 sportivi. Aceștia sunt: Roberta Baciună, Briana Alexandru, Giulia Efrem, Denis Popescu, Erwin Șmelas, Cosmin Preda și Bogdan Cărăvan.