[FOTO-AUDIO] Orașul Caransebeș are trei noi cetățeni de onoare, antrenorii de top de la atletism, lupte și judo

453

Antrenorii Cristian Dragomir, Dumitru Toc și Ion Radu au primit miercuri, 12 iunie titlul de cetățean de onoare al orașului Caransebeș, într-o festivitate organizată de Primărie.

”Sunt mândru și onorat că am obținut acest titlu, cred că  îl merit”, a spus antrenorul emerit, prof. Cristian Dragomir:

De asemenea  reprezentanții Clubului Energetica din Caransebeș, au apreciat inițiativa Primăriei și au concluzionat:  

”Cu deosebită mândrie va împărtășim că astăzi, cel care ne este antrenor și mentor al clubului, Radu Ion, a fost declarat cetățean de onoare al municipiului Caransebeș!! Datorită muncii susținute de-a lungul timpului și al devotamentului față de sportivii săi, rezultatele au fost dintre cele mai bune. Suntem onorați să îl avem alături, și îi dorim cât mai multe performanțe pe plan sportiv si multa sănătate!! ”.

Sportivii Patricia Nistor, Alexandru Borcean si David Țirdoiu au fost premiați pentru rezultatele excelente obținute la Campionatul Național.

De asemenea, antrenorul de lupte Nicolae Constantin din Reșița transmite felicitări primăriei orașului Caransebeș pentru că își respectă valorile:

Felicitări Maestre Dumitru Toc pentru titlul de cetățean de onoare al orașului Caransebeș.”

Cei care au obținut medalii de aur au primit câte 500 de lei, medaliații cu argint, câte 400 de  lei, iar cei care au câștigat medalii de bronz, câte 300 de lei. 

sursa foto: Cristian Dragomir, Energetica din Caransebeș, Nicolae Constantin