[FOTO-AUDIO] Andreea Răducan: omul sfințește locul, mulțumesc pentru implicare Elena și Dan Grecu

616

UPDATE:

La Reşiţa a sosit miercuri, 14 noiembrie fosta gimnastă de performanță, Andreea Răducan, în prezent președinte al Federației Române de Gimnastică. Aceasta se află în orașul de pe Bârzava pentru prezentarea oficială a lotului național de juniori, care şi-a reluat activitatea la Reşiţa, după o pauză de 14 ani în care Centrul Naţional Olimpic de juniori a funcţionat la Bistriţa.

Andreea Răducan a vorbit despre acest eveniment:

 

Despre acest nou proiect a vorbit și vicepreședintele Federației Române de Gimnastică, Dan Grecu, care a subliniat că dorește implicarea intensă a oficialităților și a asigurat că se caută soluții pentru a aduce gimnastica din românia acolo unde a fost odată:

 

Bine ați venit acasă, a fost mesajul primarului Reșiței, Ioan Popa, care a asigurat că Primăria Reșița va fi un partener de nădejde în acest proiect:

Sunt zece sportivi, cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, de la cluburile din Bistriţa-Năsăud, Buzău, Lugoj, Reşiţa, Sibiu şi Bucureşti. Staful tehnic este,de asemenea, nou și coordonat de lugojeanul Adrian Meleancă. Supervizor al activității de la Reșița este lengenda gimnasticii românești, Dan Grecu.

Cristina Corocan


La Reșița va fi prezentă miercuri, 14 noiembrie Andreea Răducan, președintele Federației Române de Gimnastică.

Fosta sportivă de performanță se va afla în municipiul de pe Bârzava pentru a instala oficial lotul național de juniori, care din această toamnă se pregătește la Reșița.

Alături de Andreea Răducan se vor afla vicepreședintele FRG, Dan Grecu, și coordonatorul Lotului Olimpic de juniori, lugojeanul Adrian Meleancă.

Cristina Corocan