[FOTO-AUDIO] A început Campionatul județean de Șah Caraș-Severin. Cum arată clasamentul după primele runde?

313

Alexandru Tunaru din Caransebeș conduce în clasamentul Campionatului județean de Șah Caraș-Severin

În campionatul județean de șah Caraș-Severin s-au disputat primele 4 etape. Unul dintre favoriți este candidatul de maestru, Alexandru Tunaru din Caransebeș, cel care a realizat 4 puncte din 4 și este marele favorit la câștigarea competiției. Este urmat de reșițeanul Daniel Cristian Pădurean cu 3 puncte și jumătate și maestrul Valeriu Grozav, cu 3 puncte acumulate. În clasament mai ocupă locuri fruntașe Dinu Simi Suciu și Mihai Bolintiș.

Un duel al generațiilor extrem de interesant !

Cea mai plăcută surpriză o reprezintă evoluția foarte bună a lui Alin Stîngu care a acumulat 3 puncte din 4. Iar runda a V-a aduce un duel inedit la masa a III-a: Alin Stîngu (10 ani) împotriva veteranului Iancu Cornian (77 ani). Cei mai tânăr competitor este Caius Tudora din Reșița, în vârstă de 8 ani.

Am dialogat cu cei doi:

Iancu Cornian, Caransebeș, 77 ani:

Caius Tudora, Reșița, 8 ani:

Despre acest eveniment și despre întrecerile din Diviziei A ne-a oferit detalii președintele Asociației Județene de Șah Caraș-Severin, Mihai Bolintiș:

Competiția este organizată cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret Caraș Severin, în cadrul programului ROMANIA 100. Sâmbătă, 3 noiembrie vor avea loc ultimele trei runde.

Cristina Corocan