[FOTO-AUDIO] 8 medalii au fost cucerite de înotătorii reșițeni la Cupa României pentru seniori, tineret și juniori

541

Denis Popescu s-a întors cu trei medalii de aur de la Cupa României de înot

La Brașov a avut loc prima ediție a Cupei României la înot pentru seniori, tineret și juniori,  la care au luat parte și sportivii de la CSS Reșița.

Cu 8 medalii s-au întors acasă înotătorii cărășeni. Detaliază directorul CSS Reșița, prof. Marius Crețeanu: 

”A fost o competiție reluată după mai mulți de pauză și ne bucurăm că la această ediție înotătorii reșițeni, antrenați de Nadia Câmpan, au obținut un număr important de medalii. Denis Popescu a cucerit 6 medalii: argint la 50 metri spate juniori, iar la 200 metri spate a fost de 3 ori pe podium: bronz la seniori, aur la tineret și juniori.

La o 100m spate a obținut medalia de argint la tineret și aur la juniori. Erwin Schmelas a obținut și el două medalii la juniori, argint la 50 m liber și bronz la 100m liber. Rezultatele ne dau speranțe pentru o participare meritorie la Campionatele Naționale ce vor urma”, a spus Marius Crețeanu.

”Au fost rezultate foarte bune, ținând cont că am avut la dispoziție doar o lună de pregătire. A fost o bună pregătire pentru Campionatul Național în bazin scurt, ce va avea loc la Miercurea Ciuc, în perioada 7-10 noiembrie”, a spus antrenoarea reșițenilor Nadia Câmpan.

La finalul acestei săptămâni la Reșița se va desfășura o nouă ediție a ”Cupei Banatului” la care sunt așteptați peste 300 de înotători.

sursa foto: Cristina Corocan, Nadia Campan