[AUDIO-FOTO] Luptătoarea Roxana Năstrușnicu din Reșița trasmite mesajul său de sărbători din Indonezia, acolo unde locuiește în prezent

616

Roxana Năstruşnicu este o reșițeancă de 30 de ani, care trăiește în orașul Banjarmasin din Indonezia. Este una dintre sportivele din Reșița, care a adus cinste orașului din Banatul Montan, dar nu numai. Luptătoarea Roxana Năstrușnicu este campioană a României, campioană a Indoneziei, la care se adăugă în palmares numeroase prezențe pe podium în competițiile interne, fiind și medaliată la Campionatele Europene.

De câțiva ani buni locuiește acolo, împreună cu soțul și fiul ei. În exclusivitate pentru Radio Reșița transmite gândurile sale către cei dragi, de acasă:

”Bună, Radio România Reșița! Mă bucur foarte mult că nu ați uitat de mine. Când vine vorba de sărbători mă cuprinde o stare de melancolie, deoarece aici, în Indonezia, eu sărbătoresc doar cu sufletul. Sunt mereu cu gândul la familie, la copilărie, la tradițiile de acasă. Pentru mine anul 2019, mulțumesc lui Dumnezeu, a fost unul destul de bun, pe toate planurile. Pentru anul 2020 îmi doresc multă sănătate, să fie un an mai bun, mai prosper, cu cât mai multe împliniri. Vă doresc tuturor Sărbători Fericite și un an nou cu împliniri!, a fost mesajul transmis de Roxana, aflată la 10000 de km distanță de România.

Reșițeanca Roxana Năstrușnicu a devenit de patru ori campioană națională a Indoneziei, fiind sportivă la clubul Kalsel Banjarmasin. În prezent este angajată a Direcției de sport din zona respectivă.

sursa foto: Roxana Nastrusnicu