Atleta Liliana Dragomir de la CSM Reșița poate obține, la Viena, biletul pentru CM de la Londra

311

Atleta din Caransebeș Liliana Dragomir va participa la cel mai important eveniment al anului pentru ea. Poate obține calificarea la Campionatul Mondial de la Londra!

Atleta Liliana Dragomir de la Clubul Sportiv Municipal Reșița va participa la finalul acestei săptămâni la maratonul Viena City,ce are loc în Austria, iar o evoluție foarte bună i-ar putea aduce o calificare la Campionatul Mondial de la Londra. Dragomir trebuie să alerge distanța de 42 de km sub două ore și 45 de minute. Ne reamintim că la ediția de anul trecut, Liliana a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, doar pentru 15 secunde în plus.

Optimism pentru cărășeni înaintea cursei de la Viena

Acum sportiva din Caraș-Severin este mult mai motivată, după cum a afirmat prezentă fiind în studioul Radio Reșița:

”Sunt mult mai pregătită și așa simt eu, că o să fie mai bine. O să vedem duminică ce-o să fie. Sunt mult mai hotărâtă, mult mai liniștită. Am și emoții, constructive, ca înaintea oricărui concurs. Emoțiile sunt prezente oricum, indiferent de competiție. Emoțiile fac parte din viața mea. Aștept cursa ca să-mi confirm valoarea”, a spus Liliana Dragomir.

La Viena, Liliana Dragomir va fi însoțită de antrenorul emerit Cristian Dragomir, care este încrezător în forțele sportivei sale:

”Este cea mai importantă competiție a anului pentru Lili și pentru mine. Îmi doresc ca vremea să țină cu noi și să reușească să-și îndeplinească baremul. Sunt convins că Liliana Dragomir este cea mai bună maratonistă a României la ora actuală și o spun cu cea mai mare hotărâre. Sunt optimist și îmi doresc ca după maratonul de la Viena, să ne gândim la evoluția de la Londra”, a concluzionat Cristian Dragomir.

Maratonul de la Viena se va desfășura duminică, 23 aprilie, de la ora 9.00, iar Liliana Dragomir se află deja acolo. Dacă va termina cursa sub 2 ore și 45 de minute va obține biletul pentru Campionatul Mondial de la Londra, dar și pentru Jocurile Olimpice din Tokio, dar recordul pentru olimpiadă trebuie reconfirmat în anii următori.

Cristina Corocan