[AUDIO] Alergare pentru sănătate, la Reșița, în preajma zilei de 1 iunie

Crosul Alergăm împreună pentru sănătate a avut loc pe stadionul de atletism din cartierul reşiţean Lunca Bârzavei. Peste 100 de copii din Reșița, Văliug și Berzovia au fost prezenţi la competiţia dedicată copiilor, cu prilejul Zilei de 1 iunie. Competiţia s-a desfăşurat la mai categorii de vârstă pentru copii, dar s-au întrecut şi adulţii într-o probă specială. La buna desfăşurare a competiţiei a avut un aport substanţial Asociaţia ”Oameni cu suflet”, reprezentată de coordonatorul Alin Savu.

”Ne bucurăm din suflet că au participat atât de mulți copii la acest cros. Echipa Oameni cu suflet se implică de 3 ani în acțiuni caritabile și încearcă să ajute acolo unde este nevoie. Ne bucurăm că putem face și astfel de evenimente legate de sport. Cu acest prilej transmitem copiilor un sincer La mulți ani tuturor copiilor, multă sănătate și sperăm să-i vedem campioni, să reprezinte Reșița la cel mai înalt nivel competițional. Puterea exemplului contează enorm de mult, oamenii trebuie să vadă ce înseamnă să ajuți aproapele și sperăm să ni se alăture tot mai mulți în această echipe, pentru a face lucruri cât mai mari.”

Câștigătorii au fost:

La 4 ani : Ciprian Bucur

La categoria 5-7 ani: Andrada Pintea și Fabian Mustață.

La 8-10 ani: Roberta Cojocaru și Robert Salariu.

La 11-14 ani: Cristina Bulea și Florin Bălan.

Organizatorii, susţinuţi de numeroşi sponsori au oferit copiilor: medalii, diplome, diverse surprize dulci. Inițiatorul este profesorul de sport, Doru Ursu, component al Clubului Universitatea Reșița. Principal organizator Asociația Omeni cu suflet din Reșița, în colaborare cu Primăria Reșița, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, Clubul Sportiv Municipal Reșița, CS Universitatea Reșița, Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița, Colegiul Tehnic Reșița, Asociația Amore Mio Reșița. Partener media: Radio România Reșița.

Următoarele competiţii de acest gen vor avea loc în preajma zilei de 1 iunie, în localitățile Var, Tirol, Dognecea. Prima este în 31 mai, de la ora 12, în localitatea Var. Sunt așteptați la start preșcolari și elevi cu vârsta până la 14 ani.

Cristina Corocan

 

De același autor

Related Articles