Aleargă, zâmbește și ai grijă de sănătatea ta!

101

Club Lions Onix Reșița în parteneriat cu, Primăria Municipiului Reșița, Asociația Evolution Reșița, Superfit Studio și Memory Gym a organizat în data de 28.09.2016, maratonul ” RUN A MILE FOR A SMILE- ALEARGĂ O MILĂ PENTRU UN ZÂMBET”, ce a avut loc pe stadionul Mircea Chivu din Valea Domanului. Evenimentul a avut ca scop promovarea unui stil de viață sănătos, prin intermediul unor activități sportive. Maratonul a urmărit implicarea activă a comunității locale, care să atragă mai multe persoane către acest mod de viață.

Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu din care împreună cu participanți din 7 țări am vrut, împreună, să atragem atenția asupra unui stil de viață sănătos, importanța unei vieți active prin sport, nutriție și o minte sănătoasă prin diferite tehnici de meditație”, a spus Răzvan Rotariu.

La acest eveniment au participat voluntari din 7 țări europene, de la Asociația Evolution Reșița (România) şi de la asociațiile internaționale SYTEV (Slovacia), Young Beats Of Lithuania (Lituania), Suncokret Centre for Community Development (Croatia), Aduna: engánchate a Europa (Spania), Green Spirit (Grecia) si Nevladina organizacija “IUVENTA” (Serbia).