Regulament concurs ”POTOLEȘTE-ȚI POFTA DE PIZZA!”

Perioada concursului: 1-31 martie 2022

ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Concursul “Potolește-ți pofta de pizza!” este inițiat de Radio România Reșița.

Concursul se va derula sub prevederile prezentului regulament, obligatoriu pentru toți participantii. Organizatorul își rezervă dreptul de a aduce prezentului regulament eventuale clarificari care vor aparea ca fiind necesare pe durata desfașurării concursului, asigurand egalitate de tratament tuturor participanților.

În vederea desemnării caștigătorilor, organizatorul va colecta datele cu caracter personal ale participanților, va asigura selectarea câștigătorului, va expedia/preda premiile și va face toate demersurile necesare pentru organizarea și desfășurarea în condiții optime a concursului.

Prin participarea la aceast concurs, se prezumă cunoașterea regulamentului și exprimarea acordului participanților asupra termenilor, condițiilor și prevederilor prezentului regulament.

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit oricărui participant, în acest scop acesta se găseste integral afișat pe
website-ul https://radioresita.ro.

 

DESCRIEREA CONCURSULUI

Concursul va fi organizat de Radio România Reșița în perioada 01-31.03.2022.

În cadrul concursului care se va desfășura zilnic, de luni până vineri, în perioada 01.03.2022 – 31.03.2022, în intervalul orar 8:00 – 14:00, ascultătorii din municipiul Reșița trebuie să fie atenți la semnalul de concurs, iar primul ascultător care sună la numărul de telefon 0255 20 60 61 și răspunde corect la o întrebare pe tema propusă de realizatorii liniilor de program, câștigă automat o pizza.

 

CONDIȚII DE PARTICIPARE

La concurs poate participa oricare ascultător al postului Radio România Reșița, cu vârsta peste 18 ani împliniți, și care are domiciliul în municipiul Reșița.

Nu au dreptul să participe salariații și rudele până la gradul doi ale celor care lucrează în SRR.

Un ascultător poate câștiga un singur premiu pe toată durata concursului.

WhatsApp Us