Regulament concurs ”Cu vara-n rucsac și muzica-n boxă”

”Cu vara-n rucsac și muzica-n boxă”

Am pregătit pentru tine destinații, evenimente și propuneri tentante în această vară.

Ba mai mult, avem pentru tine și rucsacul de vacanță, ba chiar și o boxă portabilă pentru realimentare cu muzică pe gustul tău!

Trimite mesaj pe WhatsApp, la 0741222202, cu răspunsul pentru topicul zilei, așteaptă să te sunăm și intră în direct, să se-audă de cu vară până-n țară că ești câștigător!

Ascultă ”De10xRomânia”, între 10:00 și 11:00, de luni până vineri și vei câștiga premii oferite de Hamma România!

În fiecare zi, timp de o oră, posturile regionale Radio România îți propun destinații, evenimente și recomandări de vacanță și iți pregătesc pachetul cu informații, să le ai pe drum!

Premii oferite de Societatea HAMA DISTRIBUTION ROMÂNIA SRL.

1. Perioada desfășurării concursului: 27 iunie – 2 septembrie 2022;

2. Concursul desfășoară zilnic, de luni până vineri, în emisiunea cu acoperire națională „De10xRomânia”, pe toate frecvențele Radio România Regional, între orele 10:00-11:00. Concursul este promovat pe pagina de Facebook București FM și Radio România Regional;

3. Realizatorul emisiunii va lansa în fiecare zi, de luni până joi, un topic, iar participanții la concurs trebuie să trimită răspunsul printr-un mesaj la numărul de Whatsapp 0741 22 22 02;

4. În ziua de vineri pot participa la concurs toți ascultătorii care au trimis mesaje pe Whatsapp în săptămâna în curs, mai puțin cei patru declarați câștigători de luni până joi.

5. Câștigătorii (câte cinci pe săptămână) vor fi desemnați:

  • prin tragere la sorți de către realizatorul emisiunii De10xRomânia, în fiecare zi de luni până joi. Ascultătorul desemnat câștigător, după ce a trimis răspunsul pentru topicul zilei, trebuie să răspundă apelului telefonic din studio și să intervină în direct în ultimele zece minute ale emisiunii. Dacă primul participant desemnat câștigător nu poate fi contactat telefonic în timpul emisiunii, va fi realizată altă extragere. În total, pe durata unei emisiuni vor fi realizate maximum 3 extrageri. Dacă în timpul unei emisiuni nu este ales nici un câștigător care intervine în direct, premiul va fi raportat pentru ziua următoare.
  • de către realizator în ziua de vineri. În ziua de vineri pot participa la tragerea la sorți toți ascultătorii care au trimis mesaje pe Whatsapp în săptămâna în curs, mai puțin cei patru declarați câștigători de luni până joi.

6.  Premiul oferit câștigătorilor constă într-un rucsac și o boxă portabilă.

7. Participanții la concursul ,,Cu vara-n rucsac și muzica-n boxă” pot câștiga premiul  doar o singură dată pe perioada campaniei.

8. Dacă membrii unei familii (cu același domiciliu) câștigă de mai multe ori, premiile vor fi anulate;

9. Angajații BUCUREȘTI FM și rudele acestora de gradele 1 si 2 nu au dreptul să participa la concurs;

10. Pot lua parte la concurs numai persoanele care au împlinit deja vârsta de 18 ani;

11. Premiul oferit NU poate fi echivalat în bani;

12. Premiul oferit  NU poate fi echivalat în bani;

13. Dacă un câștigător renunță la premiu sau nu întrunește condițiile de acordare a premiului, el nu poate avea alte pretenții materiale sau morale;

14. În conformitate cu legislația în vigoare, ORGANIZATORUL este obligat să facă publice numele câștigătorilor și premiul acordat în cadrul acestui concurs.

ORGANIZATORUL se obligă, de asemenea, să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecția datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidențialitatea datelor personale ale participanților la acest concurs. Prin simpla participare la concurs și furnizarea datelor personale, participanții sunt de acord că datele lor să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI. La cererea expresă, în scris, a participanților, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale;

15. Dacă o situație de forță majoră (așa cum este ea definită legal) împiedică total sau parțial desfășurarea concursului conform condițiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situația de forță majoră. Prezentul regulament se supune „Regulamentului general pentru concursurile organizate de BUCUREȘTI FM”, afișat pe pagina oficială www.bucurestifm.ro.