Ei sunt cei trei militari români morți aseară în accidentul din Argeș

Un camion militar care, transporta 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte, s-a răsturnat într-o prăpastie. Accidentul de circulaţie  a avut loc în seara zilei de 29 iunie, în jurul orei 21.55, în județul Argeș.

Bodog: Trei militari aflați în camionul răsturnat în prăpastie au murit

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a anunțat, vineri, că trei militari aflați în camionul care s-a răsturnat într-o prăpastie în județul Argeș au murit, ultimii doi fiind scoși dintre fiare după aproximativ patru ore de la accident.

Șase persoane au fost transportate la spitalul din Câmpulung, trei cu traumatisme cranio-cerebrale. Toți militarii urmează să fie duși cu ambulanțele la București. Alți doi militari au fost transportați cu ambulanțe la Brașov, iar un altul, cu fractură nazală, la Pitești.

Un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident, joi, în jurul orei 21, în județul Argeș.

Autocamionul, ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare care se deplasa dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului, în apropiere de localitatea Valea Urdei, județul Argeș. În acest caz a fost sesizat Parchetul Militar, a anunțat MApN.

Cine sunt cei trei militari morți în Argeș

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader au murit în urma accidentului din  data de 29 iunie în apropierea localității Valea Urdei, județul Argeș, a transmis în această dimineață Antena 3.

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma avea 38 de ani și nu era  necăsătorit. Mihai era veteran al teatrelor de operațiuni, cu două misiuni la activ în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.

Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader era în vârstă de 32 de ani, era căsătorit și avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operații din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.

Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană, avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit și avea un copil.

Vrei să lucrezi în Olanda vara asta sau chiar mai mult? Locuri de muncă pentru români cu plecări imediate. Salarii între 8,5 și 10,5 euro pe oră.Fără comisioane

10 COMENTARII

  1. cand aud de accident ma ia groaza dar stiti cu totii uite chiar ei sau antors mereu din misiuni mai dificile si sfarsitul a fost aici an tragicul accident Doamne ai grija de sufletele lor si pe familii ocrotestele Doamne Dumnezeu sai odihneasca an pace

  2. Condoleante famililor in dolía te dumnezeu sai ajute sa treaca peste aceasta mare durere.

  3. Dumnezeu sa -i odihnească în Rai iar famiilor sa le dea putere sa treacă peste aceasta sfâșietoare tragedie.

  4. Consider ca unul din vinovati este si statul major al regimentului din care faceau parte. Toti conducatorii auto pentru deplasari peimesc o harta continand traseul de deplasare,caracteristicile drumului,virajele in curbe si gradul acestora,etc.De asemenea, conducatorii auto ce se deplaseaza in coloana au consemn sa stea cu ochii pe mijlocul de transport din fata. Ce s-a intampla.Din cauza curbei care apreciez ca avea cam 70 grade, conducatorul auto nu a mai vazut camionul din fata lui.. Acest fapt l-a facut sa accelereze. fiind deja in viteza si aparand curba respectiva fara sa fi stiut dinainte, a virat si fiind in viteza nu a mai putut sa tina camionul pe traseu.De acia dupa efectuarea curbei camionul a mai mers pe carosabil o portiune de drum ,rasturnandu-se.

  5. Dumnezeu sá ii ierte si sá aibá grijá de ei acolo in ceruri .Si familiilor indurerare multá putere

  6. Condoleante familiilor indoliate, Dumnezeu sa le dea putere sa treaca mai departe si si sa ierte si sa odihneasca sufletele celor jertfiti pe altarul sfant al tarii, deasemeni sa traga invataminte cine trebuie ca sa nu se repete astfel de tragedii.

Comments are closed.

De același autor

Related Articles