Cine sunt cei cinci tineri români care au murit carbonizați în această dimineață

Cinci tineri au murit într-un accident rutier care a avut loc pe drumul ce leagă Suceava de Gura Humorului în această dimineață. Maşina în care se aflau aceştia a intrat pe contrasens, unde a lovit o autoutilitară, după care a luat foc. Tinerii  se întorceau de la un club, unde au petrecut noaptea de Halloween.

Poliţiştii au confirmat că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei, dar nu exclud nici posibilitatea ca tânărul care conducea autoturismul care a luat foc să fi consumat alcool.

Şoferul maşinii, avea 26 de ani, se numea Ciprian Năsăudeanu şi era din Gura Humorului. Cu aproximativ o oră înainte de producerea tragediei, băiatul a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de alţi trei tineri, respectiv Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc şi Andrei Prelucă. Aceștia din urmă, se numără printre victime, deoarece se aflau în autoturism împreună cu șoferul. Autovehiculul care a ars în totalitate este un Audi înmatriculat în Elveţia, aflat în proprietatea lui Ciprian Năsăudeanu.

Cea de-a cincea persoană care a murit carbonizată este Simona Lazarovici, o minoră în vârstă de numai 16 ani, a relatat  monitorulsv.ro.

Una din amicele celor 5 tineri decedați a postat pe facebook o postare în care își manifestă durerea pentru drama acestora și le transmite condoleanțe familiilor. Vezi mai jos postarea:

De același autor

Related Articles