Șofer român de camion găsit astăzi mort, în Italia, într-o parcare

Tragedie pentru familia unui șofer român de camion care a fost găsit mort, astăzi, vineri 26 ianuarie, în cabina camionului său care era parcat înntr- parcare din Barbariga, provincia Brescia.

Moartea românului a fost anunțată de publicația italiană montagneepaesi.com  care a relatat că românul își oprise mașina într-o parcare, după ce își dusese marfa la destinație joi seară, 25 ianuarie. Acesta depășise timpul legal de condus și se odihnea în așteptarea unei noi curse.

Alarma a fost dată de angajatorul românului deoarece acesta nu s-a întors la sediul firmei cu camionul. Patronul românului a sunat la sediul firmei din localitatea Barbariga, acolo de unde i s-a confirmat că, după ce adusese marfa, șoferul român oprise în parcare pentru a se odihni. Cum camionul era încă în parcare, reprezentanții  companiei din Barbariga au mers să verifice ce s-a întâmplat și au făcut teribila descoperire. Românul zăcea mort în cabina camionului.

Carabinierii au deschis o anchetă în acest caz, identitatea șoferului român decedat nefiind încă făcută publică până în această seară.

De același autor

Related Articles