Româncă de 29 de ani l-a șantajat pe un italian de 86 de ani cu „pastila de a doua zi”

Procuratorii italieni din localitatea Perugia au decis să trimită în judecată o româncă de 29 de ani care este acuzată că a șantajat un bătrân de 86 de ani după ce a întreținut relații sexuale cu acesta timp de un an și jumătate a relatat publicația La Nazione.

Românca care l-a cucerit pe octogenarul italian obișnuia să-i ceară acestuia bani pentru “pastila de a doua zi”, susținând că vrea să evite apariția unei sarcini nedorite. Bătrânul, amețit de nurii româncei i-a dat fără nici o problem[ banii dar povestea de iubire dintre cei doi s-a transformat rapid în șantaj.

Cum îl extorca românca pe octogenar

Mai exact, românca i-a spus bătrânului că a rămas gravidă și i-a cerut acestuia bani de avort. Văzând că italianul începe să pună întrebări tânăra l-a amenințat pe acesta că va păstra copilul și că îi va cere pensie alimentară pentru creșterea acestuia.

Bătrânul a cedat dar povestea a început să se repete, românca cerându-i de trei ori italianului bani pentru avort. Italianul și-a luat inima în dinți și s-a dus la un medic care i-a explicat că la vârsta lui sunt puține șanse să mai fie fertil și să poată face copii.

Italianul s-a dus  să discute problema cu avocatul său, Pietro Gigliotti și, sfătuit de acesta, a denunțat-o pe femeia româncă de 29 de ani pentru șantaj.

În urma denunțului făcut anchetatorii au descoperit că șantajul a avut loc în perioada aprilie 2014 și octombrie 2015, timp în care femeia a profitat de naivitatea  bătrânului pentru a-i cere de fiecare dată 500 sau 600 de euro pentru a efectua un avort.

Tânăra româncă va fi audiată  în camera preliminară la tribunal în luna iulie a acestui an, unde va fi apărată de avocatul Giacomo Manduca, mai relatează sursa citată.

Vrei să lucrezi în Olanda vara asta sau chiar mai mult? Locuri de muncă pentru români cu plecări imediate. Salarii între 8,5 și 10,5 euro pe oră.

De același autor

Related Articles