Noi detalii în cazul româncei de 50 de ani care și-a ucis iubitul italian cu 10 lovituri de cuțit

După cum am relatat vineri, o fostă badantă româncă în vârstă de 50 de ani și-a ucis iubitul italian cu 10 lovituri de cuțit. Crima a șocat atât prin violența ei cât și prin faptul că cea care a sunat și a anunțat tragedia a fost chiar românca.

Sâmbătă, presa din Italia, mai exact publicația Corriere della sera,  a prezentat noi detalii ale șocantei crime printre care și faptul că femeia l-a castrat pe italianul de 60 după ce l-a înjunghiat în mod repetat. Acest gest al româncei deschide pista unei crime pasionale.

Vezi mai jos știrea inițială despre crima săvârșită de fosta badantă româncă

Românca, pe nume Verona Popescu a sunat în dimineața zilei de vineri, 23 iunie 2017 la poliție și a anunțat: “Veniți deoarece mi-am înjunghiat concubinul.” Ajunși la fața locului, un apartament via Mar Adriatico, localitatea Modena, polițiștii italieni au descoperit trupul neînsuflețit al lui Claudio Palladino, un italian în vârstă de 60 de ani. Italianul avea, conform relatărilor presei italiene, cel puțin 10 lovituri de cuțit, majoritatea în zona gâtului.

Ce le-a mărturisit românca polițiștilor

Românca, originară din localitatea Drăgășani, le-a spus polițiștilor că ea l-a ucis pe bărbat dar nu a precizat care sunt motivele crimei. Verona locuia împreună cu partenerul său italian după ce în prealabil fusese badantă pentru părinții acestuia. Claudio Palladino avea o fiică de 30 de ani și era managerul unei celebre firme din Castelfranco Emilia.

Jurnaliștii italieni au mai precizat că românca are și ea un fiu de 20 de ani care locuiește în vecinătatea apartamentului în care s-a petrecut crima, și că acesta ar fi fost ajutat financiar de Claudio Palladino.

Românca a fost plasată în arest preventiv urmând ca autoritățile italiene să încerce să descopere care a fost motivul care a împins-o pe Verona Popescu să săvârșească o asemenea crimă.

Conform celor postate pe pagina sa personală de facebook românca nu părea să aibă probleme ea transmițând, joi, 22 iunie 2017, următorul mesaj „Buona dimineata la toata lumea! Va doresc sa aveti o zi splendida!”.

Din păcate, după aflarea veștii despre teribila crimă, o româncă pe nume Istrate Cornelia i-a transmis Veronei Popescu pe facebook, prin intermediul unui comentariu, un mesaj extrem de dur: „Ce ai facut nebuno? Ti -ai omorat finantatu? …..”

Vrei să lucrezi în Olanda vara asta sau chiar mai mult? Locuri de muncă pentru români cu plecări imediate. Salarii între 8,5 și 10,5 euro pe oră.

 

De același autor

Related Articles